Voordelen nieuwbouw
energie­besparing
Het Lingebos 'In de Buurt'

Een duurzame woning geeft optimaal wooncomfort!

Energiezuinigheid wordt steeds belangrijker. Wanneer u in een goed geïsoleerd huis woont, kost opwarming minder energie. In een nieuwbouwwoning ondervangt u bovendien toekomstige regelgeving om over te schakelen op een gasloos systeem. Een warmtepomp is tegenwoordig de standaard. Nieuwbouw­woningen voldoen aan de huidige energiezuinige eisen. Daardoor hoeft u zelf niet meer te verduurzamen. Met een keuze voor nieuwbouw, maakt u een toekomstbestendige afweging!

Lage energielasten

Voortvloeiend uit de toekomstgerichte, energiezuinige bouwwijze, profiteert u met een nieuwbouwwoning bovendien van lage energielasten. Bijvoorbeeld door energieopwekking met zonnepanelen. Een prettig leefklimaat is het daaruit voortvloeiende voordeel. Vloerverwarming biedt een constante temperatuur in heel uw huis. En het ventilatiesysteem meet en regelt automatisch de luchtkwaliteit. De waarde van een nieuwbouwwoning is stabiel: energiezuinige woningen zijn gewild en daardoor behouden zij hun waarde.

Flexibiliteit

Kent u dat: een stopcontact te weinig, of op een onhandige plek? Een badkamer die net te klein is naar uw zin? Punten die u met uw keuze voor nieuwbouw vóór bent. Dat zijn de details die u al voor oplevering kunt bepalen! In de Buurt is zelfs zo flexibel, dat u slaapkamers kunt samenvoegen, de keuken kunt verplaatsen of een inloopkast kunt overwegen!

Beleven

Ten slotte biedt nieuwbouw zekerheid: op een groot aantal onderdelen zit vaak lang garantie. Los daarvan is leven in een nieuwbouwwijk een gedeelde beleving. In de Buurt is typisch zo’n gezinswijk, waarin kinderen samen opgroeien en u met uw buren dezelfde ervaringen doormaakt!

Inschrijven

Wilt u In de Buurt wonen? Meld u nu aan voor de woning van uw keuze!

"Stads leven met een dorps karakter."

Blijf op de hoogte via social

©2023 In de Buurt  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring